Esteu aquí

Sessió de cloenda de la 33a edició del VxL a Reus

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
12/01/2018 - CNL de l’Àrea de Reus Miquel Ventura

Voluntaris i aprenents participen en el joc de les parelles lingüístiques i comparteixen l'experiència del VxL

El passat dimecres 10 de gener, les parelles lingüístiques que havien començat a Reus a l’octubre es van trobar al CNL per fer una sessió de valoració de la seva participació en el programa. A més, les parelles lingüístiques van participar en un joc que consistia a respondre una sèria de preguntes per comprovar fins a quin punt havien parlat i obtingut informació de la persona amb qui havien compartit 10 hores de conversa en català. 

Aquesta trobada final amb voluntaris i aprenents un cop finalitzades les 10 setmanes que dura el programa va permetre fer el seguiment de les parelles de manera distesa i compartir valoracions, experiències, suggeriments... a més de ser un moment per cohesionar-se i per divertir-se una estona jugant.

La propera edició començarà amb l'acte de presentació de parelles que es farà al Mas Pintat de Reus el dia 2 de febrer a les 19 h. Les noves parelles es coneixeran i hi descobriran les novetats i les activitats que el VxL els oferirà durant el proper trimestre.

Tots els qui vulguin participar en aquesta nova edició poden fer-ho inscrivint-se a www.vxl.cat/participa-hi, al CNL de l'Àrea de Reus (Mas Vilanova, c. de l'Àliga de Reus, 1), al 977 12 88 61 o a vxl.reus@cpnl.cat.

 

 

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!