Esteu aquí

Alumnes, voluntaris i aprenents de Vilafranca van visitar l’exposició de pessebres

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
11/01/2018 - CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Alumnes, voluntaris i aprenents de Vilafranca van visitar l’exposició de pessebres

Una vintena de persones, entre voluntaris, aprenents i alumnes dels cursos de català, van visitar els pessebres que s'exposen anualment a la capella dels Dolors de Vilafranca del Penedès.

La visita es va fer a les envistes de Nadal, el 14 de desembre, i la va guiar Joan Carles Acedo, membre de l'Associació de Pessebristes de Vilafranca. Tenia com a objectiu donar a conèixer l'Associació i contemplar els diorames nadalencs que formen l'exposició. Les persones que hi van participar també van poder veure un vídeo sobre el procés de construcció dels diferents diorames.

L'Associació de Pessebristes de Vilafranca és una entitat sense ànim de lucre que es va crear l'any 1951 amb l'objectiu de mantenir i promoure el pessebre com a tradició popular i com a creació artística. També vol fomentar el treball artesanal i protegir la tradició i el patrimoni de l'art pessebrista. Els assistents van poder admirar i gaudir, a través del vidre, tota la riquesa plàstica que hi ha dins de cada diorama, que transporta en una altra època i realitat.

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

separador

separador

Ja som 125.000 parelles 
i continuem creixent!