Esteu aquí

Nova edició VxL a Montmeló amb l'Escola de Música

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
05/12/2017 - OC de Montmeló

A prop d'un centenar de persones de Montmeló han gaudit el matí de dissabte d'una activitat cultural basada en la música i la llengua. Per una banda l'Escola de Música celebrava la diada de la seva patrona, Santa Cecília. I per una altra banda, l'Oficina de Català encetava la 26a edició del Voluntariat per la llengua.

En aquesta edició el programa del Voluntariat compta amb 22 parelles, 6 de les quals són aprenents o voluntaris nous que s'estrenen per donar suport a la llengua, facilitar el seu ús a aquells que necessiten practicar-la i agafar confiança a l'hora de parlar.

Si l'any passat es formaren noves parelles a través del casal de la Gent Gran, en aquesta ocasió s'ha volgut presentar el Voluntariat a una altra entitat del poble, l'Escola de Música. És per això que s'ha fet un acte compartit entre l'Oficina de Català i l'Escola a la plaça de la Quintana, davant de l'Escola. Alguns dels aprenents i voluntaris han llegit unes frases expressant  el valor de la música en les nostres vides, mostrant com les bandes, els músics i el ritme conviuen en el dia a dia de tothom i a continuació alguns alumnes de l'Escola de Música han tocat unes peces musicals. Tot seguit han organitzat una rua mentre tocaven algunes cançons prou conegudes pel carrer Major fins a l'Ajuntament i després han tornat a la plaça.

L'acte s'ha tancat amb un vermut comunitari on els que hi han participat han aportat els plats del pica-pica per compartir entre alumnes, aprenents i voluntaris lingüístics. Ha estat una jornada amena i alegre, amb ritme i bon humor.

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!