Esteu aquí

La presentació de 'Roba estesa', de David Vila, dona el tret de sortida al VxL de Sant Quirze del Vallès

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
13/11/2017 - CNL de Sabadell

El 13 de novembre a les 18 hores al Centre Cívic Can Feliu de Sant Quirze del Vallès va tenir lloc l’acte d’inici de la 29a edició del programa Voluntariat per la llengua.

La trobada, organitzada per l’Oficina de Català, va servir per presentar el darrer recull de contes de l’escriptor i dinamitzador lingüístic sabadellenc David Vila, Roba estesa. L’autor va destacar la importància de la llengua com a element de cohesió social i va defensar que les paraules poden transformar la societat.

A continuació va llegir diversos contes i microcontes del recull, que van agradar molt als assistents, que van aprofitar l’acte per adquirir el llibre i demanar a l’autor que els el dediqués.

Un dels objectius de l’Oficina de Català de Sant Quirze del Vallès és promoure la llengua com un dels elements clau en la cohesió d'una societat, i una de les eines per fer-ho és el foment de la lectura. 

 La trobada es va cloure amb la formació de les parelles –enguany 7–, amb la incorporació al programa de noves aprenentes.

separador

separador

Ja som 125.000 parelles 
i continuem creixent!