Esteu aquí

A Sant Feliu de Codines, s’inicia el grup de conversa en català “Parlem!”

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
14/11/2017 - SCC del Vallès Oriental

La Biblioteca Joan Petit i Aguilar de Sant Feliu de Codines i el Voluntariat per la llengua posen en marxa un grup de conversa en català.

Dimarts 7 de novembre es va iniciar el grup de conversa “Parlem!” a la Biblioteca Joan Petit i Aguilar de Sant Feliu de Codines amb dos aprenentes i la voluntària que conduirà el grup.

 

El grup de conversa “Parlem!” és una activitat adreçada a aquelles persones que ja tenen coneixements bàsics de català i el parlen, però que volen practicar més la llengua, perdre la vergonya i guanyar fluïdesa. El grup, conduït per una voluntària vinculada al Voluntariat per la llengua, conversarà durant una hora a la setmana sobre temes diversos en un ambient distès i agradable, cedit per la Biblioteca.

Les sessions de conversa es faran cada dimarts, de 7 a 8 de la tarda a la sala d’actes de Biblioteca Joan Petit i Aguilar de Sant Feliu de Codines, on els participants es trobaran per fer-la petar. 

Esther Paracolls, 2a tinent d'alcalde i regidora delegada de Cultura, Igualtat, Integració i Ciutadania, va assistir a la presentació del grup.

Per participar-hi, només caldrà inscriure's presencialment a la Biblioteca Joan Petit i Aguilar o en línia a la pàgina del VxL www.vxl.cat/participa-hi

Més informació a:

Biblioteca Joan Petit i Aguilar

Adreça: Plaça Josep Umbert Ventura, 3, Sant Feliu de Codines

Telèfon: 93 866 14 52

separador

separador

Ja som 125.000 parelles 
i continuem creixent!