Esteu aquí

"Vols estalviar a la factura de la llum?", els tallers per aprendre bones pràctiques per estalviar energia i diners, arriben al CNL de Badalona i Sant Adrià

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
17/11/2017 - CNL de Badalona i Sant Adrià
Hora:
10:00
Lloc:
Badalona

L'Ajuntament de Badalona assessora comerços i ciutadans per estalviar en el consum elèctric

A tothom ens interessa saber com podem rebaixar l'import de la factura de la llum, i gràcies a l'Àmbit d'Ecologia Urbana de l'@Ajuntament de Badalona n'estarem ben informats! A més de reduir el consum elèctric, ens assessoraran sobre les mesures aconsellables per estalviar energia i diners.

Diversos tallers a les aules serviran perquè els alumnes practiquin la comprensió i l'expressió orals a la vegada que serà una informació ben útil per a la vida diària.

També s'ha programat un taller específic per als voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua i per als lectors dels clubs de lectura fàcil "En català, llegim i parlem", en aquest cas el divendres 17 de novembre de 10 a 12 hores a la sala del CNL.

L'assessorament el portaran a terme tres persones que han rebut formació específica en la matèria dins del marc del Pla d'ocupació municipal finançat per l'Ajuntament de Badalona, una de les quals és també voluntària del VxL a Badalona.

 

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!