Esteu aquí

27a edició VxL a Mollet amb el Club Muntanyenc

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
11/11/2017 - SLC de Mollet del Vallès
Hora:
08:30
Lloc:
Montcada

Caminada a Montcada i visita a la Casa de les Aigües amb el Club Muntanyenc Mollet en la 27a edició del Voluntariat per la llengua.

Des que l'any 2006, el Club Muntanyenc Mollet va proposar-nos la primera marxa amb  les parelles lingüístiques i l'alumnat dels cursos de català per a adults, cada any, quan s'acosta el novembre, tenim una nova proposta del Club. Ja inaugurem la 27a edició del Voluntariat per la llengua i la data proposada és el dissabte 11 de novembre al matí. Farem una caminada cap Montcada i Reixac i visitarem la Casa de les Aigües. Sortirem amb el tren de les 8.52 h des de l'estació de Santa Rosa de Mollet, que arriba a Montcada-bifurcació a les 9.11 h i després d'una breu presentació, començarem la passejada amb una lleu pujada fins al turó de Sant Joan. Farem una queixalada (porteu esmorzar i aigua) i una explicació de l'activitat des del turó de Sant Joan. Baixarem a buscar el rec Comtal i el seguirem una estona. Recularem un tros i farem via cap a la Casa de les Aigües per fer una visita guiada. Veurem la Casa de la Mina i agafarem el tren de tornada al voltant de les 13 h (13.07 h o 13.38 h des de Montcada/bifurcació (línia del Nord ) o bé 13.21 h o 13.51 h de Montcada i Reixac (línia de França). El recorregut és suau, d'uns 6 km i d'una durada d'unes dues hores sense cap dificultat. Per tant, apte per a tots els públics. Us hi esperem!

Confirmeu, si us plau, l'assistència trucant al telèfon 93 570 1992 o bé passant un correu a mollet@cpnl.catServei de Català de Mollet, ja que hem de preveure el nombre de persones que serem per a la visita a la Casa de les Aigües.

Inauguració de la 27a edició del Voluntariat per la llengua

Data: dissabte 11 de novembre de 2017

Hora: 8.30 h  (agafarem el tren de les 8.52 h)

Lloc:  Estació de Rodalies Renfe de Mollet-Santa Rosa  Destinació: Montcada i Reixac (visita guiada a la Casa de les Aigües)

 

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!