Esteu aquí

El vuitè quadern d’activitats per al Voluntariat lingüístic “Parlem tu i jo” se centra en la salut

El nou quadern de la col·lecció “Parlem Tu i Jo”, que té per objectiu promoure la pràctica oral de la llengua catalana i reforçar-ne l’aprenentatge a través de la lectura, es titula La salut. La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura publica aquest material en format digital i també en format paper perquè hi puguin treballar les parelles lingüístiques d’arreu de Catalunya. 

El quadern proposa un seguit d’activitats per conversar sobre diferents aspectes relacionats amb la salut, entre les quals destaca el conte Selva endins, de David Vila i Ros, i el còmic Ikigai, de Marc Méndez. També inclou un apartat de vocabulari, un de textos breus per llegir en veu alta i un de suggeriments de conversa.

“Parlem Tu i Jo” s’adreça tant a les persones que participen en el programa Voluntariat per la llengua com a l’alumnat dels cursos de llengua catalana. Des de l’any 2010 s’han publicat 8 quaderns que s’han dedicat a temes com els viatges, el temps d’oci, el menjar i el beure, l’habitatge, la família, la diversitat religiosa i l’esport.

http://llengua.gencat.cat/ca/detalls/noticia/El-vuite-quadern-dactivitats-per-al-Voluntariat-lingueistic-Parlem-tu-i-jo-se-centra-en-la-salut

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa impulsat per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística. El programa facilita que les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo, el puguin practicar en un context real i distès i que les que el parlen habitualment no canviïn de llengua innecessàriament. Voluntariat per la llengua s’adreça només a persones majors d’edat. Els participants poden triar entre la modalitat presencial o la modalitat virtual. El compromís mínim de participació és de 10 hores: una hora a la setmana, durant 10 setmanes. A partir de les inscripcions, es formen les parelles lingüístiques, tenint en compte els horaris disponibles i les afinitats dels inscrits.

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

separador

separador

Si vols llançar-te a parlar català i el vols practicar de forma natural i distesa
Apunta’t al Voluntariat per la llengua!