Esteu aquí

Aire, botiga de moda de Montornès, compromesa amb el VxL

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
10/10/2017 - OC de Montornès del Vallès

Aquest comerç, que pertany a la Unió de Botiguers del municipi, és una de les botigues adherides al Voluntariat per la llengua.

La relació entre la Unió de Botiguers i el Voluntariat per la llengua es remunta al 2009, any en què es va signar el primer acord de col·laboració. Al llarg del temps aquest acord s'ha anat renovant quan ha calgut. El passat mes de juny es va tornar a renovar i, a poc a poc, les botigues que formen part de l'associació van adherint-se al Voluntariat, Aire ha estat una de les primeres.

Mitjançant l'adhesió, aquestes botigues donen suport al programa i contribueixen a fer del català llengua de comunicació. Els establiments col·laboradors adquireixen el compromís de garantir que les persones aprenents de català trobaran facilitats per expressar-se i ser ateses en català en el seu comerç, encara que el parlin amb dificultat.

Els voluntaris i aprenents lingüístics que formen part del programa reconeixen els comerços adherits a la campanya mitjançant un adhesiu que els identifica i que es troba en un lloc visible de l'establiment. Com a novetat, a partir d'ara tots els establiments adherits, a més de l'adhesiu i els tríptics d'informació, reben un diploma nominal que diu: 'Establiment adherit al programa Voluntariat per la llengua'.

separador

separador

Ja som 125.000 parelles 
i continuem creixent!