Esteu aquí

Es busquen voluntaris i aprenents per formar parelles lingüístiques

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
09/10/2017

 

El Centre de Normalització Lingüística Montserrat ha engegat la nova temporada de cursos de català per a adults. S’imparteixen cursos de tots els nivells, tant per a alumnes de parla catalana que volen millorar el seu nivell, com per a persones nouvingudes que el volen aprendre. Aquests alumnes de grups de nivell bàsic provenen de diferents continents, països o regions d’Espanya.

Com a complement d’aquestes classes se’ls ofereix la possibilitat de participar al Voluntariat per la llengua, programa per practicar el català a través de la conversa. El programa va néixer l’any 2003 i fins ara ja hi han participat més de 110.000 parelles. El Voluntariat per la llengua consisteix en crear parelles lingüístiques formades per un voluntari que parla català i un aprenent que ja en té coneixements, però que vol guanyar més confiança i fluïdesa. És una experiència molt positiva i enriquidora per a totes dues parts.

El Voluntariat per la llengua ofereix dues modalitats de participació: la presencial i, des de fa més d’un any, també la virtual amb parelles procedents de tot el món, on les trobades es fan per Internet, a través de videoconferència.

Per poder dur a terme l’activitat es busquen persones voluntàries que vulguin dedicar una hora a la setmana a conversar en català amb una persona que l’està aprenent o persones aprenentes que volen millorar el català fent conversa.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer en línia a través del portal www.vxl.cat, o bé presencialment o per telèfon:

Manresa- Bages: Passeig Pere III, 68. Telèfon: 93 872 17 07 (allobet@cpnl.cat)

Igualada- Anoia: Lleida, 78. Telèfon: 93 805 4093 (allobet@cpnl.cat)

Berga-Berguedà: Barcelona, 49, 3r. Telèfon: 93 821 53 31 (ofarre@cpnl.cat)

Cerdanya: Pl. del Rec, 5. Telèfon: 972 884 884 (ofarre@cpnl.cat)

separador

separador

Ja som 125.000 parelles 
i continuem creixent!