Esteu aquí

"Adam i Eva" a La Seca Espai Brossa: descompte per als VxL!

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
18/05/2017

La Seca Espai Brossa ofereix als participants del programa VxL un descompte per assistir a l'espectacle Adam i Eva (preu de l’entrada amb descompte: 12 €) els divendres, dissabtes i diumenges que hi hagi funció.

Aquest espectacle es representarà a la Sala Leopoldo Fregoli de La Seca Espai Brossa (carrer dels Flassaders, 40,  Barcelona) del 17 de maig al 18 de juny de 2017, de dimecres a dissabte a les 20 h i diumenges a les 18 h.

Adam i Eva / Iago Pericot

Adam i Eva és una reflexió crítica sobre l’status quo (social, econòmic, cultural, polític, etc.) i alhora una reflexió sobre l’Art, necessari i útil per a l’artista i per a la societat, en tant que exposat i admirat. Es planteja en un sol acte que s’estructu­ra en quatre escenes. L’espai es concre­ta en una sala d’exposicions d’un museu on s’exposa el quadre Adam i Eva, d’Al­brecht Dürer. Adam i Eva , inopinada­ment, prendran vida i es trobaran primer amb el desconeixement de si mateixos i després amb la incomprensió del món que se’ls ofereix a través de les panta­lles.

Des de La Seca Espai Brossa ens recomanen que, per l’aforament limitat de les sales, reserveu les entrades amb antelació al telèfon 93 315 15 96 o al correu electrònic info@laseca.cat.

Cada persona podrà comprar un màxim de dues entrades amb descompte.

Quan feu la reserva, heu de deixar el vostre nom i cognoms, un telèfon de contacte, el nombre d’entrades que voleu (màxim dues per persona), indicar que us acolliu a la promoció del CPNL i, finalment, informar del dia que anireu a veure l’obra. El dia de la representació haureu de passar per taquilla, demanar les entrades reservades al vostre nom, mostrar el carnet de VxL i fer el pagament.

separador

separador

Ja som 100.000 parelles 
i continuem creixent!