Esteu aquí

Entrevistes als establiments i entitats col·laboradors del VxL a Santa Coloma de Gramenet

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
16/05/2017 - CNL L'Heura

Aquest curs s’ha posat en marxa una nova extensió del projecte “Parlem català fora de l’aula” que des de l’any 2010 convida els alumnes dels cursos de català del CNL L’Heura de Santa Coloma de Gramenet a que visitin els establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua per fer-hi una pràctica lingüística. Amb aquesta iniciativa s’aconsegueix que els alumnes parlin català a la ciutat, fent noves coneixences on el català és la llengua vehicular, per demanar-los informació sobre els productes o serveis que ofereixen.

 

Enguany, s’ha demanat als alumnes que facin entrevistes als establiments i entitats col·laboradors. En primer lloc, els alumnes preparen les preguntes a classe, després, en parelles, visiten un dels establiments o entitats seleccionats. A continuació els visiten i els fan l’entrevista. Finalment, preparen una exposició oral sobre la informació que han recollit per presentar-la a la resta dels companys de classe.

 

Aquesta primera experiència l’han dut a terme els alumnes de l’Elemental 2 i de l’Elemental 3. Tant els alumnes com les persones que els han atès han mostrat la seva satisfacció amb aquest nou format de pràctica lingüística.

separador

separador

Ja som 100.000 parelles 
i continuem creixent!