Esteu aquí

Voluntaris i aprenents de Rubí visiten Reus

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
16/05/2017 - CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura
Trobada de participants en el VxL de Reus i RubíVisita teatralitzada a l'Institut Pere MataDinar de carmanyola a la Boca de la MinaPassejada pels carrers principals del centre de la ciutat de Reus

El passat diumenge 14 de maig un nombrós grup de participants en el Voluntariat per la llengua de Rubí va visitar la ciutat de Reus. A través del programa Quedem? (o Sortim? a la ciutat de Rubí) d'Òmnium Cultural, més de 40 voluntaris i aprenents de Rubí van poder gaudir d'una jornada de descoberta de la capital del Baix Camp, a la qual ens vam afegir un grup de 16 persones més entre participants en el VxL i alumnat de Reus.

La jornada va començar amb la visita conjunta al pavelló dels distingits de l'Institut Pere Mata de la mà de Còdol Educació en una visita teatralitzada a aquesta joia del Modernisme de Lluís Domènech i Muntaner que va incloure música en directe i vermut. Al migdia vam dinar plegats a la Boca de la Mina, un espai emblemàtica a l'aire lliure on vam compatir dinar de carmanyola i postres dels nostres llocs d'origen a més de converses i experiències. A la tarda vam fer un recorregut cultural pel centre de la ciutat, que va incloure la visita a la prioral de Sant Pere, guiada pel mateix prior, i vam poder veure una petita mostra del festival de circ Trapezi, que se celebrava aquest cap de setmana pels carrers de la ciutat.

En definitiva, una agradable jornada plena de descobriments que esperem poder repetir.

 

separador

separador

Ja som 100.000 parelles 
i continuem creixent!