Esteu aquí

Mou-te en català amb el VxL gavanenc: Caminada saludable a les Mines del Ferro de Rocabruna

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
22/04/2017 - SLC de Gavà
Hora:
08:30
Lloc:
Gavà

Dissabte 22 d'abril, a les 8.30 h, farem una caminada saludable a les Mines del Ferro de Rocabruna (boca de baix). Aquesta activitat és oberta a tota la població major d'edat.
Conduïda per la voluntària del Voluntariat per la llengua gavanenc Maria Casas, comptarà amb el suport de Miquel Sans, gran coneixedor dels paratges naturals del Baix Llobregat. Aquesta voluntària també ho és del Banc del Temps de Gavà (BATEGA), entitat col·laboradora amb el VxL i promotora d'aquesta sortida.

  • Punt de trobada: Casal de Can Tintorer, a les 8.30 h.
  • Durada: 3 hores. 
  • Recomanacions: portar roba còmoda, calçat adient, una llanterna per veure el camí dintre de la mina, beguda i esmorzar.
  • Recorregut: Can Tintorer, masia de Can Roig (amb dues pujades on cal agafar-se d'una corda) i Mines del Ferro (amb una pujada de 30 metres). Esmorzar de pícnic al lloc més adient que es trobi. 
  • Dificultat: mitjana. Sis quilòmetres, amb tres pujades durant el recorregut: dues davant de la masia de Can Roig i una altra als últims 40 metres abans d'arribar a la boca de la mina. Aquesta darrera pujada cal salvar-la grimpant o agafant-se a les branques o als matolls. La resta de la caminada és fàcil i sense cap mena de complicació.
  • Horari previst de tornada: al voltant de les 12 h.
  • Inscripcions:

·         vxl.eramprunya@cpnl.cat

·         936 382 611

Aquesta activitat s'emmarca dintre del programa Mou-te en català, un pla de foment de l'ús del català impulsat per la Direcció General de Política Lingüística.

separador

separador

Ja som 100.000 parelles 
i continuem creixent!